986526-300x200ОТРИМАННЯ ГРОМАДЯНСТВА УКРАЇНИ
Отримання громадянства в Україні, як і в усіх інших європейських країнах, процедура тривала і трудомістка. Умови отримання громадянства чітко прописані в Законі України “Про громадянство України”.

Правильне оформлення всіх необхідних документів потребує глибокого розуміння законодавчої бази, знання менталітету українського чиновницького апарату і прекрасного володіння українською мовою. Для людини, яка звикла до відсутності бюрократичних зволікань, це завдання може виявитися непосильним.

Збір маси документів, що підтверджують підстави для отримання громадянства, їх переклад і дотримання вимог до оформлення, неодноразові візити в різноманітні офіційні інстанції – все це наша компанія може взяти на себе, позбавивши здобувача від клопоту і нескінченної витрати часу і нервів.

Ласкаво просимо в Україну!

postojannoe_udostoverenie.jpg.pagespeed.ce.4OYnNNsPB8ПОСВІДКА НА ПОСТІЙНЕ ПРОЖИВАННЯ в УКРАЇНІ

Для проживання на території України протягом необмеженого терміну, іноземним громадянам та особам без громадянства необхідно отримати документ, що надає таке право. Офіційним документом, що підтверджує право іноземця на необмежене перебування  є «Посвідка на постійне проживання».

Отримання постійного виду на проживання не вимагає від іноземця зміни громадянства, але надає іноземному громадянину всі права і свободи окрім виборчого права.

vremennoe_udostoverenie.jpg.pagespeed.ce.Kp5H46_SvzПОСВІДКА НА ТИМЧАСОВЕ ПРОЖИВАННЯ в УКРАЇНІ

Тимчасова посвідка на проживання видається іноземним громадянам на підставі ст.4 Закону України «Про правовий статус іноземців або осіб без громадянства».

Для отримання даного документа необхідне дотримання всіх умов, окреслених законом. Офіційне тривале перебування на території України без оформлення ВВЖ є незаконним і може спричинити відповідні санкції.

dozvil111ДОЗВІЛ НА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ в УКРАЇНІ

Використання праці іноземних громадян в Україні регламентується постановою Кабінету Міністрів України № 437 від 27.05.2013 р Офіційне працевлаштування іноземців можливе тільки при наявності «Дозволу на працевлаштування».

Незважаючи на заявлений урядом 15-денний термін оформлення такого документа, на практиці його отримання займає часу в кілька разів більше. Позбавити Вас від втрати часу і нервів може кваліфікована професійна консультація наших фахівців. Ми допоможемо правильно оформити первинний пакет документів і уникнути бюрократичних зволікань.

priglashenie-dlya-inostranca-v-Ukrainu.jpg.pagespeed.ce.PAYyoFOksOДОВГОСТРОКОВА ВІЗА ТИПУ “Д”

Довгострокова віза (тип «Д») дає іноземним громадянам право довготривалого перебування на території України з наступним оформленням «Посвідки на тимчасове проживання».

Для отримання довгострокової візи іноземним громадянам потрібно оформити офіційне запрошення встановленого зразка від іноземного представництва, оформити службову картку і надати клопотання до Міністерства економіки України  про видачу візи «Д». Оформлені документи направляються в консульський відділ посольства України в країні постійного проживання іноземного громадянина, де надалі і оформляється довгострокова віза.

Зіткнувшись з бюрократичними лабіринтами наших державних органів, співробітники іноземних представництв, як правило, перекладають цей тягар на більш адаптовані до бюрократії плечі українських професіоналів.

Ми допоможемо швидко і правильно оформити всі необхідні документи і подолати бюрократичні зволікання.


Одно из полей не заполнено!